Preguntes i respostes

Com funciona?

És molt senzill. Primer que res has de decidir quina tècnica i format vols que sigui el teu retrat. Després, t'has de posar en contacte amb mi per correu electrònic. I enviar-me una
fotografia de la persona a retratar. Un cop fet això, et passaré les dades del compte corrent on has de fer l'ingrès de l'import acordat.
Començaré a treballar el retrat un cop hagi rebut l'ingrès i en menys de
cinc dies estarà finalitzat i llest per enviar-te'l a casa.


Les despeses d'enviament van a part?

Sí, es sumen al preu total del retrat. El preu és de: 1.50 € a Espanya, 2.50 € a Europa i 2.80 € a la resta del món. D'altra banda, sempre te les pots evitar si vius a prop de Tortosa i vols passar a buscar el retrat tu mateix per Roquetes.


Com ha de ser la fotografia?

La fotografia no cal que compleixi unes mides i uns requisits mínims.
Només és necessari que no estigui pixelada i és visualitzi bé a la pantalla del teu ordinador. Quant més detalls millor. Una fotografia molt difuminada no em permetrà treballar tan bé com una ben definida. De totes formes, si la fotografia fos molt dolenta, ja t'ho faria saber i t'explicaria com fer per a què tingues més qualitat. També es aconsellable que si no tens molt clar quina fotografia enviar-me, n'envies varies i jo mateix faré la tria de quina serà la que quedarà millor en paper.


I si no m'agrada el retrat un cop acabat?

Tranquil. Abans d'enviar-te el retrat definitiu t'enviaré unes fotografies per a que em digues si estàs satisfet. En cas que sigui que si, procediré a fer l'enviament. En cas contrari, faria les modificacions que creguis convenient.


I si, tot i les modificacions, segueix sense agradar-me. Em tornes els diners?

Malauradament, no. Ja que, he dedicat unes hores a fer una feina
i per tant crec que mereixo una retribució al respecte. T'aconsello que
si no tens clar si t'agraden els retrats que he posat d'exemple no facis una comanda. Perquè, és molt possible que alhora de rebre el retrat no n'estiguis satisfet. Si, en canvi, t'agraden molt els retrats de mostra serà molt difícil que no t'agradi el teu retrat.

* Qualsevol altre dubte el podem resoldre per correu.

No hay comentarios :

Publicar un comentario